Over Ons

Sinds 2000

Buffalo Grill is een familiebedrijf uit Siebengewald. Wij zijn in 2000 gestart met onze frietwagen op evenementen, markten en braderieën. Door de grote vraag van onze klanten zijn we later ook begonnen met het verzorgen van de catering op uw feest, bruiloft, familiefeest of verjaardagpartij.

Buffalo Grill staat voor lekker eten bij u aan huis.

Dat kan van heerlijke friet, snacks en hamburgers tot onze meermaals bekroonde originele Duitse worsten en beenham uit onze grill/snackwagen.
De smaakvolle friet en snacks zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. Uw gasten zullen smullen.  

U kunt al vanaf € 300,00 een snackwagen met bediening huren. Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk, zo heeft u al een uitgebreid menu voor slechts € 9,00 per persoon.

Ook leveren we compleet verzorgde BBQ ’s  inclusief koeling, porseleinen en bestek. We zorgen ervoor dat u zelf nergens naar hoeft te kijken en gewoon kunt genieten van uw feest en gasten.  Buffalo Grill levert namelijk maatwerk en zal er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Wilt u een snack/grillwagen huren of een heerlijke barbecue voor uw festiviteit? Mail of bel ons en wij vertellen u graag meer.

5 Sterren Service

1 1/2 Uur Onbeperkt Eten

Met Zorg Geselecteerd

Contactinformatie

Grillfeest Siebengewald
Gochsedijk 68
5853 AD SIEBENGEWALD (L)

Mobiel: 06 – 3398 2648
Email: info@grillfeest.nl

Privacy Verklaring

Grillfeest.nl hanteert de Privacy Verklaring zoals hieronder vermeld, conform de AVG wetgeving.

Privacy Verklaring

Volg Ons